Bollhav för barn och bebis hemma

Bollhav för barn och bebis hemma

Inlägget är i ett samarbete med Babyland

Hej kära ni! 🙂
Jag bara måste få berätta om Leonards älsklingsdel i lägenheten. Han tycker så mycket om sitt nya bollhav från Babyland. Det är verkligen hans nya favoritsyssla. Jag kan med gott samvete och helt utan oro sätta honom där medans jag röjer undan här hemma. Han kan sitta där och plocka med bollarna i evigheter. Vanligtvis kan man hitta bollhaven på stora mat-kedjor, lekland och lekrum på bptar / flygplatser. Men NU kan man få detta fantastiska aktivitets-hav hem. Det är ju fantastiskt! I detta inlägg vill jag tipsa om vårt fina bollhav som är oerhört populärt här hemma.

Bollhav hemma

Detta bollhav från Babyland kommer i flera olika färger. Jag tycker detta bollhav i ”teddymodell” är så otroligt fint. Det passar verkligen Leonards rum och hans färger där inne. Det finns otroligt många bollhav till barn ute på marknaden. Men jag tycker att just detta från varumärket ”Little Louie” är att föredra då det står otroligt tryggt och säkert på golvet, utan att tippa över. Om det kladdas och kletas på bollhavet kan det enkelt tvättas i 30 grader. Så smidigt tycker vi! De 150 stycken bollar som ingår i bollhavet är  naturligtvis tillverkade i giftfri PE-plast. Detta bollhav som vi har är av måtten 90×30 centimeter.

20% rabatt på Little Loui <– klick
ange kod EMMAJENNIE20

Bollhav för barn och bebis hemmaNi ser ju hur fint det är. Fint, mysigt och så underhållande för vår lilla son.  Överdraget är avtagbart och går enkelt att tvätta om det skulle bli smutsigt. Bollhavet är tippsäkert och står mycket stabilt på samma plats.

Bollhav för barn och bebis hemmaLeonard kan sitta här i evigheter. Det är perfekt när jag är inne i hans rum och städar, plockar undan tvätt och organiserar i hans rum. Vi är verkligen nöjda. Kan verkligen rekomendera just detta bollhav för barn och bebis hemma. Spana in det via länken ovan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *