En heldag tillsammans på stan

Hej hjärtan <3
Mamma Livia och Leonard har precis rullat iväg till förskolan. Själv halvligger jag i sängen med en sovande bebis intill. Nu kan han sova minsann. Inatt har vi kämpat ihop han och jag. Han har varit så missnöjd och inte kommit till ro. Jag misstänker att det är hans känsliga lilla mage som krånglar. Tror jag snittat på knappt två timmars sömn. Men det är okej… Det känns idag, men jag klarar det!
Igår var jag ensam nästan hela dagen tillsammans med den lilla. Vi gav oss ut på stan rätt tidigt han och jag. Vi uträttade lite ärenden innan vi mötte upp min fina vän Jennie på Stureplan. Vi traskade därefter tillsammans till ljuvliga Kung Carl (favoriten) för lunch ihop. Vi hittade ett perfekt bord i skuggan med svala briser. Det ät lite av en konst att hitta ett passande bord på restaurang mitt inne i stan med en enorm Buggaboo vagn, men det gick!

Bebis sov nästan hela lunchen så jag och Jennie fick verkligen prata ut till punkt. Vi hade mycket att ta igen och det var så fint att få se henne igen. Det var ett bra tag sedan sist. Att ha såna här dagar i stan med vänner är så fint. Jösses vad jag älskar Stockholm ändå, det slog mig igår när jag promenerade längst med Östermalms vackra gator. Finns inget som slår Stockholm på somrarna.

Nöjd och glad bebis

Jag tog en vegetarisk pasta! Så god och krämig En trött, men glad mamma

Jennie och bebis <3 Så fint att få se dem såhär

Efter lunchen fick jag välja en present av Jennie till bebis. Så fint. Jennie vet hur mycket jag älskar barnkläderna från Livly <3 Jag och bebis promenerade en massa igår och innan vi mötte upp Livia och Leonard hämtade vi lite paket. Jag är så lycklig över att jag är på god väg att känna mig stark. Detta med att jag orkar promenera gör mig så lycklig.

Mitt älskade stora hjärta <3 Vi tog en glass när vi möttes upp  <3

Läs mer: Trendcarpet rabattkod

2 reaktioner på ”En heldag tillsammans på stan

  1. Stort grattis till bebisen! Båda era barn är så otroligt söta 🥰

    Jag har följt dig till och från sedan Ung & bortskämd och jag beundrar din resa så mycket, och tycker att din blogg är så mysig. Läser här varje dag!

    Kram till dig och familjen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *