Borta bra men hemma bäst?

Hej på er!
Igår kväll när vi kom hem var det BUMS i säng. Alla var så trötta och jag som alltid packar upp lämnade väskorna i hallen. Jag orkade inte öppna och sortera allt igårkväll. Jag upplever att jag blir så mycket mer kvällstrött nu när det blir kolmörkt redan vid 15. Är det någon av er som känner igen sig?

När vi vaknade upp i morse var det vitt utanför fönstret och snön bara öste ner. Men nu är allt (såklart) borta vilket är tråkigt… Det bästa med att komma hem är ju såklart Sasha. Han har väntat så på oss har pappa sagt som vaktat honom. Sedan älskar jag ju vår lägenhet och det är så mycket enklare att vara hemma med en liten. Vi har ju minimerat riskerna för skador här hemma med vassa hörn, eluttag och så vidare.
Idag har vi än så länge inte gjort så mycket annat än att packa upp, tvättat mängder och sorterat all packning. Lilleman upptäckte sina leksaker på nytt och det har gett mig tid till att greja med allt stök.

Lite senare ikväll ska vi hem till pappa (aka morfar) på middag. det blir mysigt!

Hoppas ni mår bra.

Älskar denna fina klänning från Ellos

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *