Shein pop up butik Stockholm

Shein pop up butik Stockholm

Jag och Leonard var inbjudna till ett Shein event i måndags, men eftersom vi var i Värmland då kunde vi tyvärr inte närvara. Idag fick jag en ny chans att gå och givetvis tog vi den. Shein har nämligen en pop up butik på Sveavägen här i Stockholm. Ni måste ta er en titt innan den försvinner. Så mycket fint. Jag och Pelle gick därifrån med en megastor påse. Jag fick bland annat med mig ett överkast till hans nya säng, två par skor, en supefin klänning och såklart en massa annat.

Efter shoppingen mötte jag upp pappa för lite ärenden. Jag har en hel del julklappar att köpa och även klappar till årets julklappsspel som ska bli så roligt. När Leonard napade passade jag och pappa på att äta lunch på Ikea när vi var i krokarna. Ikea city är så bra tycker jag. Ni vet situationen (som kan uppstå) när man behöver doftljus och Ikea finns nära. Vi har verkligen haft en sån mysig fredag. Trots ett iskallt väder med snö lite då och då så blev det lite promenad innan vi tog oss hemåt.

Nu ska jag packa upp allt här hemma sedan blir det fredagsmiddag.

Ta hand om er och njut av helgen nu.
Stor kram

Shein pop up butik Stockholm Shein pop up butik Stockholm   

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *