Brun utan sol – bäst i test

Brun utan sol – bäst i test

Jag skulle vilja kalla mig en ”brun utan sol expert” då jag använt dessa produkter i över 15 år… Helt galet. Jag hat fått så mycket frågor som lyder ” vilken är den bästa brun utan sol ” , ”hur gör man för att inte bli fläckig av brun utan sol” och ja, massor av liknande frågor. Jag har tipsat om denna dunderprodukt och min favorit tidigare, men det tåls ju att ta upp igen.

Brun utan sol – bäst i test

Kort och gott kan jag säga att Tanrevel är det bästa som hänt i brun-utan-sol historian! Jag har använt BUS-produkter sedan 2006 och aldrig tidigare varit så nöjd med något annat än Tanrevel. Deras toppenprodukt ”Tanrevel PRO” använder jag i ansiktet och på dekolletaget, samt även på händer. Tanrevel mousse använder jag på resterande delar av kroppen. Jag har även som rutin att bättra på brännan efter några dagar med min PRO. Den är så enkel att använda. Man bara sveper den över kroppen. Ja ni måste testa. Här nedan ser ni före och efter (direkt efter applicering). Koden EMMA5 ger er 5% extra på ALLT hos Tanrevel. Det ni.

Hur gör man för att inte bli fläckig av brun utan sol?

  • Skrubba, skrubba och skubba ännu mer. Men tipset här är att inte skrubba sig direkt innan applicering. Skrubba kroppen ett dygn innan du planerat att applicera BUS
  • Smörj in torra partier som hälar, armbågar mm med en fetare lotion innan du applicerar
  • Använd en handske anpassad till Brun utan sol när du applicerar.
  • Applicera busen på kvällen innan du lägger dig. Färgen behöver oftast mellan 6-8 timmar på sig att utvecklas. Går du ut tidigare än så riskerar du att drabbas av fläckar…
  • Smörj in kroppen varje kväll med bodylotion så bevarar du brännan längre 🙂

Shoppa Tanrevel här

Innan applicering peelar jag ansiktet med deras fantastiska ”glow peel pads” man får ett sådant glow.

Favoriter

före Tanrevel och precis efter jag sprayat mig. Detta är ett lager

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *