Bloggflöde

TANREVEL RABATTKOD brun utan sol

Tanrevel RABATTKOD

Detta inlägg innehåller reklam för tanrevel

Tanrevel är en spraytan i pocketformat och unik av sitt slag för den som önskar att njuta av en gyllenbrun look året om. Smidig och enkel att använda gör att detta är vinterns must-have för att slippa se grå ut. Jag fick hem denna magiska produkt i fredags och jag testade den på stört. Redan efter ett par timmar smög sig en härlig bronzig look fram. Helt utan kladd, fläckar och hems doft. Så enkel och perfekt att ha på resan.

Jag har använt tanrevel i många år och älskar den. Tanrevel funkar rika bra på händer, hals, dekolletage som den gör i ansiktet. Detta är helt klart det bästa som hänt mig 🙂 Har ni testat? Om ni inte har det så är det hög tid för det. Jag använder Tanrevel brun utan sol till ansiktet alla säsonger. Vår, sommar, höst och vinter. Glowet denna produkt ger en kan man inte vara utan.

tanrevel rabattkod <– klick

Koden emma20 ger er 20% rabatt

Nyhet! Tanrevel säljs numera endast i en nyans och inte längre som “medium” eller “dark”, vår nya färg passar oavsett om du har ljus eller mörk hy och kommer få dig att se naturligt brun ut oavsett. Formulan är även anpassad för dig med känslig hud då den är 100% vegansk.

Tanrevel recension 

  • Inga fläckar
  • torkar snabbt
  • snabba resultat
  • långvarig “bränna”
  • doftar gott
  • oerhört dryg produkt
  • fin färg och lyster
  • naturligt resultat

tanrevel rabattkod Tanrevel RABATTKOD

Tanrevel omdöme

Mitt tanrevel omdöme är bara gott. Jag är så nöjd. Det finns ingen smidigare brun utan sol än denna. Jag har använt tanrevel till mitt ansikte i så många år och jag är lika nöjd nu som då. Testa själva och ni kommer att förstå. Se till att använda min tanrevel rabattkod när ni handlar. En länk till Tanrevels startkit finns ovan.

Happy shopping fina ni och njut av en superbra produkt.

Tanrevel RABATTKOD

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *