Bloggflöde

Brun utan sol för ansikte – Tanrevel

Som ni vet är jag en sucker för brun utan sol produkter. Men efter cirka 15 år användning av dessa produkter har jag hunnit gå igenom stora delar av sortimentet 😂 Jäklar vad pengar jag spenderat på diverse bus produkter. Ganska sorgligt egentligen då vissa har gått till sopkorgen direkt. Detta med brun utan sol är svårt och jag är kräsen. Jag har vissa brands som jag använder mig av. Men sen finns det vissa varumärken som tagit det ett steg längre och bara är WOW. Ett av dessa företag är Tanrevel. Det finns inget produkt som gör det Tanrevel gör. Jag är så stolt och glad över att jag återigen fått samarbeta med dem. Jag vet ju att ni också älskar Tanrevel. Så ännu en gång jag har en “trummvirvel”

Tanrevel rabattkod <–

Min kod emma20 ger er 20% på hela deras stortiment i 48 timmar. Det gäller att passa på för det är en grym rabatt 🙂
Vill ni läsa mitt omdöme om Tanrevel så kan ni göra det här:
–> Tanrevel omdöme <–
I detta inlägg kan ni också se tanrevel före och efterbilder 🙂

tanrevel brun utan sol tanrevel rabattkod

One thought on “Brun utan sol för ansikte – Tanrevel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *