Bloggflöde

Tanrevel omdöme

Tanrevel omdöme

I ett samarbete med Tanrevel

Jag har använt Tanrevel i flera års tid och denna produkt är på riktigt den bästa produkten jag använt i brun utan sol väg. Förra veckan fyllde jag på mitt lager här hemma och då passade jag på att beställa Tanrevels brun utan sol för kroppen “Golden Brown Tanning Mousse”. Ni ska få ett Tanrevel omdöme på mina favoritprodukter:)

Med min kod EMMA20 får ni 20% rabatt på HELA sortimentet 🙂 
Koden gäller i 48 h så passa på

Tanrevel omdöme

Tanrevel omdöme

För mig är det viktigt att testa produkterna några gånger innan jag kan ge en ärlig recension. Produkterna jag tipsar om i min blogg har jag noga testat och därmed ger jag bara ärliga omdömen. Först ut ska jag recensera Tanrevels senaste produkt.

Golden Brown Tanning Mousse <- Köp den här

Häromdagen testade jag den för tredje gången och WOW. Nej, men alltså wow, jag blev lika frälst denna gång som jag blev första gången. Denna färgen blev så där härligt gyllenbrun och helt utan fläckar och kladd. Den var lätt att applicera då jag använder min “tanning mit” som underlättar något enormt. Älskar att denna produkt är 100% vegansk och cruelty-free.

Så här applicerade jag min Golden Brown Tanning Mousse:

– Dagen innan skrubbade jag kroppen noga. Jag använde en skrubbhandske och en saltskrubb
– Jag rakade benen och återfuktade därefter kroppen
– Kvällen efter duschade jag igen och klappade huden torr
– Därefter började jag att applicera produkten.
– Jag började med benen och jobbade mig uppåt.
– Färgen torkade så snabbt och jag kunde efter ett par minuter sätta på mig ett nattline
– På morgonen sköljde jag av kroppen och resultatet var magiskt.

Tanrevel omdöme

Tanrevel spraytan kit <- Köp den här

Denna goding till produkt har jag köpt om och om igen i flera års tid. Detta kit har man ju alltid och det enda man behöver fylla på med är ju själva brun utan sol färgen 🙂 Nu ska jag berätta hur man ska förbereda huden inför Tanrevel och hur man som bäst applicerar produkten.

Tanrevel omdöme

Tanrevel rabattkod <–

Inget bra samarbete utan en rabattkod, eller hur? 😀
Med koden EMMA20 får ni 20% i 48h Passa på!!

Hur använder man Tanrevel?

– Börja med att exfoliera huden dygnet innan du planerar att applicera din tanrevel. Jag använder mig av Tanrevels Glow Peel pads som är grymma. Dessa tar bort döda hudceller och ger din hud en enorm lyster.
– Innan jag kan applicera min Tanrevel så måste jag fylla på maskinen med vätska. Detta är superenkelt. Du får med en liten instruktion.
– När jag är redo att köra igång håller jag maskinen 15 cm från ansiktet och rör den sakta över mitt ansikte. Jag brukar köra i två minuter, vänta i 20 minuter och sedan köra ett varv till. Prova dig fram 🙂

Hur snabbt blir man brun med Tanrevel

Man ser resultat med Tanrevel redan efter 20 minuter. Men fullt resultat ser man efter 4-6 timmar. Du kan applicera smink med vänta helst i en timma innan du sminkar dig.

Tanrevel före och efter

Givetvis måste jag få visa er före och efter med tanrevel. Så här blev mitt resultat. Magiskt va?

tanrevel före och efter Hoppas ni gillade mitt inlägg om Tanrevel omdöme. Kom ihåg att koden är giltig i endast 48 h så passa på <3

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *