Brunch på Villa Dagmar

I morse bjöd bästa Hanna Liska PR in till en härlig brunch tillsammans med företaget ”Green Planet Astronauts”. Vi hade en ljuvlig förmiddag tillsammans och jag är himla stolt över att berätta att jag är en av ambassadörerna för just detta företag. Jag älskar att arbeta med människor som drivs av miljö och hållbarhetstänk . Företaget Green Planet Astronauts erbjuder barnmat som är 100% ekologiska och näringsrika. Deras produkter är väldigt goda och är ett perfekt sätt att ge barnen bra mat från start. Det var super intressant att höra till grundaren och hennes berättelser kring varumärket och hur idén växte fram.

Vi bjöds på jättegod vegansk mat i orangeriet på Villa Dagmar. Det kom in olika små maträtter hela tiden och jag blev så mätt. Det var otroligt gott. Jag är så glad över att jag får vara en del av denna lansering. Lika kul var det att träffa en massa nya människor. Hade minst sagt en bra start på veckan <3

Invigde mina nya skor. Visst är dem fina?

På plats  Magisk brunch Träffade på så fina och inspirerande mammor Tack snälla alla för en fin start på dagen och veckanEfter frukosten gick jag till Åhléns för att köpa födelsedagspresent till en liten person. I helgen ska vi på kalas nämligen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *