Min första morsdag

Hej på er!
Min första mors dag någonsin, det är ändå stort! Jag är så otroligt lycklig över att jag får kallas mamma. Inte nog med att det är mors dag idag så sade Leonard ”mamma” för första gången idag. Jag blev helt varm i hjärtan när vi hörde det. När blev min lilla bebis så stor? Jag har aldrig tagit för givet att jag ska bli mamma och det känns fortfarande väldigt overkligt att jag har den rollen. Jag är så lyckligt lottad över att jag får vara mamma till Leonard tillsammans med den andra mamman Livia. Jag vill ändå påstå att vi är en (enligt mig) perfekt familj. Något jag alltid drömt om. Tänk att detta är min verklighet.

Idag ska vi träffa Leonards mormor och morfar för fika och promenad. Vi tänkte ta båten nedanför oss ut till nacka strand. Stråket är så himla mysigt där längst med vattnet och det är galet nära oss.
Vi hörs fina ni, njut av dagen nu.
Grattis alla mammor på er dag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *