Business möte i stan

Hej godingar <3

I morse tog jag en taxi till stan för att möta upp min kollega och vän Jennie 🙂 Vi hade ett inplanerat möte hos bästa Mildh Press. Vi pratade om ett eventuellt samarbete som kan ske lite längre fram. Ska bli väldigt spännande och roligt! Det är lyxigt att kunna jobba så här lite då och då när jag är mammaledig. Som jag sagt innan så tar jag bara några mamma dagar per vecka. Dels för att spara dagar, men också för att jag faktiskt jobbar.
Efter mötet blev det en liten promenad längst med Östermalms vackra områden. Jag bodde intill denna vackra plats innan, se nedan. Det är ju så lummigt och vackert, precis inne i stan. Det är inte många städer som är så vackra som Stockholm. Känner mig lycklig över att bo här.

Nu är jag hemma igen. Jag håller fortfarande på att planera inför resan till Brasilien. Det är ju så mycket förberedelser och jag är livrädd att glömma något viktigt till Leonard. Försöker också tänka på olika scenario på flyget och hur vi ska lösa dem. Resan är ju inte direkt kort. Men det kommer gå bra. Vi kommer att förbereda snacks, olika leksaker, iPad och bra sovtillbehör. Tricket är väl att inte plocka fram allt på en gång. Har ni något tips jag kanske inte tänkt på? Meddela gärna mig så blir jag evigt tacksam <3

Ta hand om er och ha en fin tisdag. Kram

Matcha nagellack med klänning är sedan gammaltUnderbara omrädenKlänningen har ni frågat som galningar om sedan min story på Instagram. Den är ifrån Na-Kd Ska bli spännande att testa denna Brun utan sol från Eco By Sonya 🙂  Skor från Chanel

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *