Café Kristinahuset Sköndal

Idag gjorde jag mitt första besök i Sköndal. Helt galet ändå, i alla fall med tanke på att jag bott i Stockholm i snart 12 år. Men idag blev det i alla fall en sväng dit. Min pappa är rätt så nyinflyttad i området och det var så mysigt att hälsa på honom. Mina svärföräldrar ville också följa med så idag blev det en lördagsfika med allihopa. Vi åkte till pappa först, sedan traskade vi nedanför backen där det vackra värdshuset finns. Det kallas ”Kristinahuset” och här kan man både äta lunch, middag, fika, eller ta ett glas vin om man hellre vill det. Jag valde en bagel med lax och en kaffe. Så god och enklare lunch. Stället var supermysigt och väldigt stort. Det fanns gott om plats och man fick chansen till att vara lite ”ensam” eftersom det fanns små rum inne på restaurangen.

Är ni i krokarna så kan jag varmt rekommendera stället. I området finns det fantastiska promenadstråk och grillplats vid vattnet. Det var så härligt att traska här med tanke på det underbara vädret vi har idag.

Om en stund ska jag och Livia ta en taxi till stan. Vi ska nämligen gå på bio ikväll med Patricia och hennes kille. Jag minns inte sist jag var på bio så det ska bli himla mysigt. Mormor och morfar kommer hit och passar Leonard 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.