Alvedon mot tänder hos bebis

Mitt mammahjärta går sönder av att se Leonard så ledsen. Han har verkligen ont i sina tänder just nu. Jag ser ju att han lider. Han gråter och gnuggar sin lilla hand om tandköttet. Han sover oroligt, äter inte lika mycket och är så gråtig. Idag har det handlat om att ge han så mycket kärlek, försöka avleda honom och massa mys. Jag har till och med gett han alvedon mot tänderna. Det var varit tufft idag. Han somnade gråtandes förut och det gör verkligen ont i mig. Jag känner mig återigen hjälplös. Jag gör vad jag kan, men det räcker inte idag.

Efter hans morgon välling gick vi ut på en promenad och då fick han i alla fall sova i vagnen. Nu är Livia hemma och tar över vilket verkligen behövs. Jag är helt slut!  Vad har ni för tips om tandsprickning? När fick era bebisar tänder?

Ikväll blir det fredagsmys här hemma. I morgon ska vi iväg till min pappa som bor söder om stan. Vi ska besöka ett mysigt värdshus för fika. Det ser jag fram emot.

Ha nu en härlig helg!
Stor kram

Denna fina kappa kommer från Na-Kd <3 Snart kommer en Na-Kd rabattkod. Håll utkik!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.