Bloggflöde

Cape från Stenströms

Ju mer magen växer desto svårare är det att hitta passande plagg för magen att växa i. Jag har alltid varit ett fan av ponchos och capes. När jag såg denna från Stenströms kunde jag inget annat än att lägga vantarna på den. Jag älskar denna fina Cape och det står liksom mitt namn på den. I söndag invigde jag den och jag kände mig så fin hela dagen. Ett klassiskt plagg som är lätt att matcha. Går att använda under kappen på vintern och som en lättare jacka på våren och sommaren. Vad tycker ni? Visst är den fin?

Ni hittar Capen här (klick) 
Adlink

Under förmiddagen idag ska jag jobba på. Ny månad innebär en massa fakturering för mig. Jag brukar nämligen fakturera föregående månads samarbete / jobb i början av nästkommande månad så idag är det en hel del. Efter några timmars jobb kommer jag att bryta av med lite ärenden. Har en del att fixa till lägenheten. Vid middagstid ska jag och älskling på en utflykt och det ser jag så mycket fram emot. En bra tisdag med andra ord.

One thought on “Cape från Stenströms

  1. verkligen din stil, jasså du sparar och gör allt på samma tillfälle. Jag gör mitt löpande för jag tycker det känns mindre jobbigt då 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *