Bloggflöde

Mors dags 2021

Hej älskade ni <3
Igår väckte min älskling mig med nyräddade våfflor, kaffe, bär och överraskning. Hon hade planerat hela dagen utan att jag visste om något. Strax efter 11 åkte vi hemifrån till “okänd destination”. Jag hade ingen aning om vart vi skulle, men jag anade ändå kanske att det gällde mat hehe. Vi åkte i cirka en timme innan vi var framme på rätt plats. Taxinge slott, vilken dröm! Det var inte bara vi som hade tänkt att åka hit denna stekheta mors dag, men gud så mysigt det blev. Vi promenerde runt, åt lunch, fikade och bara hade det så fantastiskt mysigt.

Framåt kvällen åkte vi hem till Livias föräldrar för att fira vidare. De bjöd på middag och en massa gottis. Vi satt ute på deras balkong hela kvällen, så otroligt mysigt! Kunde verkligen inte önska mig en bättre mors dag. Tack älskling och stort grattis till oss som snart är mammor.

Av mig fick livia en piké från Gant, en hoodie från Gant och en linneskjorta. Nästa år styr jag utflkten.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *