Cartier klocka

Hej läsare! 🙂
I detta inlägg ska vi prata om ett stort intresse som jag har, nämligen klockor. Ni kanske inte hade sådan stor koll på det. Man jag är riktigt nördig när det kommer till armbandsur. Jag älskar detta smycke som jag kategoriserar klockan till. Jag älskar de tidlösa varianterna och varumärken som ligger mig extra varmt om hjärtat är: Omega, Daniel Wellington, Casio och Seiko. Alla dessa varumärken (och många, många fler) finns hos Klockfeber  som är en plattform online. Här kan klockentusiaster som jag dela med sig av sin kunskap och intresse om klockor.

Cartier klocka

Jag har en DRÖM klocka som jag verkligen suktar efter (och har gjort länge). Klockan är av märket ”Cartier” och heter ”Cartier Santos”. Eftersom att jag ÄLSKAR historia och gammal design är detta klockan för mig. Visste ni att denna klocka funnits i över 100 år? Modellen skapades av Louis Cartier 1904 och var det första armbandsur som utformades för män. Just denna Santos-modell är en av de mest populära klockorna på marknaden. Jag vill investera i en. Den hade gjort sig fin till mitt Cartier armband.

Just denna Cartier klocka på bilden är av en annan modell. Men också en klassisk sådan. En klocka, som även den står högt upp på min önskelista. Kan inte få nog av vackra och klassiska armbandsur.

Daniel wellington klockor

Daniel Wellington kan ju vara ett av dem mest populära klockmärkena, vilket jag kan förstå. Min handled har prytts av Daniel Wellingtons klockor så länge jag kan minnas. Jag både älskar deras utseende och kvalité. Man får en mycket fin klocka med kvalité till ett fint pris.

Daniel Wellington har också många fina herrklockor i olika modeller och utföranden. En klocka är alltid en mycket fin och uppskattad present till både pappa, brorsan, pojkvännen eller kompisen. Oavsett om du är en silver eller guldperson så har Daniel Wellington klockor i de flesta olika metallerna.

Dessa tre är helt klart mina favoriter. Älskar att Daniel Wellington har klockor med blå urtavla! Tycker det är så klassiskt och tidlöst. Sedan är ju jag en person som blandar guld och silver. Det är liksom beroende på dag och humör hehe.

Hur många klockor äger ni idag? För att vara helt ärlig har jag tappat räkningen på min samling. Jag älskar alla så mycket och har ett speciellt band till dem. jag håller hårt i mina klockor och jag känner verkligen för att utöka min samling.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *