Onsdagslyx med en fin vän

Idag har jag och min vän Jennie lyxat oss hela dagen. Det är livsfarligt att släppa oss två tillsammans lös på stan. Vi började dagen på favoritbutiken Busnel på Östermalm. Det finns inget varumärke som jag älskar mer än detta, men det tror jag ni vet om. Jag har SÅ mycket plagg från Busnel och alla är favoriter. Sortimentet är dyrt, men kvalitén är underbar. Jag köpte tre stycken plagg där idag och jag är så himla nöjd. Ni ska få se alla vid ett senare tillfälle 🙂

Efter shoppingen tog vi en promenad längst med strandvägen bort till Stureplan och Sturehof för lunch. Men stället var helt fullsatt så vi gick tvärs över gatan till Kung Carl. En stor favorit. Här blev det en god vegetarisk risotto. Miljön är underbar på detta hotell. Lugnt, skönt, fint och fantastisk mat. Personalen är så trevliga där. Tips! Efter lunchen blev det lite skvaller över kaffe innan vi traskade vidare till Louis Vuitton. Vi spanade på nya väskor. Jag tror vi båda är sugan på något nytt…

Nu är jag hemma igen hos mina kära älsklingar. Livia håller just nu på att sätta på vår nya säng (ahhh). Den är så magiskt fint. Grät en skvätt när jag såg alla fina detaljer på den tidigare. Ser så mycket fram emot att visa er. Så här har dagen sett ut i alla fall.

Jag har krossat glaset på min Rolex klocka. Blev så ledsen. Råkade tappa den i stengolvet här hemma. Men den ska lagas så snart som möjligt.

Framme på Busnels butik

Denna föll jag för direkt så den fick hänga med hem

Nöjd och mycket glad

Superhungriga var vi när vi kom fram

Ingen lunch utan kaffe

Jennie är så snäll och fotar till bloggen / instagram <3 TACK

Ja, tack. Önskar mig denna underbara väska. Perfekt på resan

I väntan på taxi hem..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *