Bloggflöde

Chanel – shopping, fika och promenad

Jag har haft en sån härlig dag hörni. Förutom en fruktansvärd huvudvärk som håller i sig så har jag mått så bra. Jag mötte upp mamma tidigare idag och då blev det shopping på stan och promenad i ett iskallt, men vackert Stockholm. Utöver detta blev det en sån mysig fika på Mr Cake. Jag älskar detta ställe. Så mysigt och så stort utbud på ALLT. Hit vill jag gå igen. Nu ska vi prata om vad jag köpte… Jag har så länge suktat efter en brosch från Chanel, en specifik sådan. Just denna som jag velat ha har varit slut så länge, men nu fanns den. Jag blev så glad över det och jag var bara tvungen att slå till. Det var faktiskt två ja valde mellan och chansen över att jag ska köpa den andra också är stor hehe. Jag älskar just denna typ av accessoar. Jag klär mig ofta i klassiska svarta plagg och att sätta dit en liten brosch kommer göra en sån stor skillnad.

Nu ska jag krypa ner i soffan, svälja några värktabletter och bara vara. Det kommer att bli en tidig kväll.
Ta hand om er.

Jag älskar detta mysiga lilla ställe. Påminner mig så mycket om älskade Paris.

MR CAKE <3 Jag är inget stort fan av semlor, men dessa såg så fina ut

För mig blev det en kombination av frukost klockan 14 och fika heheSå mycket kärlek..Vill så gärna ha dessa klassiska skor. Kan matchas till ALLT.

Men högst upp på min önskelista är dessa klassiska ballerinas till våren Denna fina rosa väska i sammet hade gärna också kunnat bli min…

Men idag fick denna följa med mig hem. Jag är så så så nöjd.

3 thoughts on “Chanel – shopping, fika och promenad

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *