Bloggflöde

Mode just nu

Pizza i sängen JA tack. Jag är så himla trött på att gå runt och känna mig sjuk, orkeslös och ha sån huvudvärk. Jag tror att det är spänningar som måste lösas innan jag kan vara på topp igen. Behöver en spikmatta och jag behöver en BRA naprapat sen ordnar det sig nog. Annars cravar jag just nu en massa mat i sängen tillsammans med min flickvän som jag saknar så…

I morgon ska jag äntligen fixa mina naglar, sen ska jag fota innehåll till mina kanaler och bara jobba. Känns ändå som en bra söndag. Jag älskar att småjobba med sånt här på helgerna. Här är klockan strax 01 och kvällen har spenderat hemma hos min syster i Vällingby. Mamma är nämligen där och passar deras hund då dem är och roar sig i bästa London. jag och mamma har ätit middag, bara pratat en massa och kollat lite på tv. Älskar såna här kvällar med ens nära.

Nu ska jag sova.. Jag är ledsen för ett smått osammanhängande inlägg…
Puss

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *