CHIMI EYEWEAR RABATTKOD / REA

-Inlägget innehåller Chimi eyewear rabattkod –
Samarbete / adlinks

Hej underbara ni! Våren närmar sig med stormsteg och vad passar inte bättre än att inviga det soligare halvåret med ett par nya solglasögon? Jag har faktiskr redan klickat hem två par från mitt favoritmärke när det kommer till solglasögon <3 Chimi eyewear har dem absolut snyggaste glasögonen tycker jag. Kvalitén är GRYM också. Mina gamla hade jag i drygt ett år innan jag tappade bort dem. Trots att jag använt dem sååå flitigt så syntes det inte på dem.

Nu ska ni få se några av mina absoluta favoritbågar från Chimi Eyewear
Passa på att shoppa Chimi nu när dem är på REA <3

Chimi eyewear rabattkod

Handla hos Chimi eyewear med rabattkod <– här

Få 5% på allt . Använd koden: MCMiinto1019 – gäller via länken ovan.

GÄLLER ÄVEN PÅ REAN!!

Kort om varumärket: Högkvalitativa och prisvärda solglasögon i tio olika färger. Fri frakt World Wide! Chimi finns för personer som vill matcha sin stil med olika färger. 8 modeller. Snabba leveranser. 1 års garanti. 11 färger. Fri frakt

Chimi eyewear omdöme

Många frågar mig varför jag bara använder solglasögon från Chimi eyewear. För mig är svaret enkelt. Solglasögonen från Chimi Eyewear är

  • Tidlösa
  • så otroligt snygga
  • Dem har en skön passform
  • Oerhört bra kvalité
  • Bra för mig med stort ansikte
  • Dem har modeller för alla

Via länken ovan kommer ni till Chimis fantastiska solglasögon rea. Passa på att köpa Chimi eyewear till kampanjpris. Det är först till kvarn som gäller <3 Jag har köpt på mig två av mina favorit solglasögon 🙂

Chimi butik Stockholm

Vill man klämma, känna och prova solglasögonen innan man slår till så finns Chimi eyewear som fysisk butik på Kungsgatan här i Stockholm. Dock gäller inte samma priser här. Jag kan ändå rekommendera er köpa online och sedan returnera dem om ni inte skulle tycka att solglasögonen passade dig.

Berry #008

Jag bokstavligt talat lever i mina Chimi eyewear av modellen Berry #008. Dessa är lite större i modellen och passar mig utmäkrt då jag har ett lite större huvud. De sitter så fint på och jag får alltid komplimager när jag bär dem. Dessa solglasögon kommer jag aldrig att byta ut.

CHIMI EYEWEAR RABATTKOD

En bild från i somras när man satt och njöt av ett glas bubbel på uteserveringen. Jösses vad jag längtar till vår, sol och lite lättare kläder. Vintern har ju knappt börjat haha..

Mina favoriter är dessa. Berry heter dem <3 Jag har tre par tror jag totalt haha. Man vet ju aldrig om man tappar bort dem, sätter sig på dem eller sliter ut dem. Sedan har jag två par i den bruna linsen. Det finns inga solglasögon som passar mig så bra som dessa. För oss med stora huvud är Chimi dem snyggaste solglasögonen. Helt klart.
Happy shopping nu hjärtan <3

Läs mer: syster P rabattkod

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *