Bloggflöde

Ciao Ciao Grande

Hej finisar!
Igår eftremiddag bestämde jag mig för att stämga ner datorn vid 15 för att ha lite “me time”. Jag åkte till Mall of Scandinavia för att shoppa lite i väntan på att min älskling skulle sluta jobbet. Så nice att hon jobbar precis intill shoppingcebtret. Hur som helst så var jag ute efter en mössa, en gosig tröja och ett par handskar. Detta mission var inte lätt. Mössan jag tittat på via nätet fanns bara i “one size” och passade inte alls på mitt huvud. Jag såg framför mig hur fin den skulle vara på mig, men inte… Varken handskar eller tröja hittade jag heller. Däremot kom jag därifrån med en fin röd klänning med vackra knappar. Jag gav upp shoppingen och tog en capuccino och väntade på L.

Jag hade ju planerat en dejt till oss kvällen till ära och jag tog henne till en restaurang jag älskar. Ciao Ciao på storgatan. Alla som jobbar där är så trevliga och maten ljuvlig. Sagt och gjort så gick vi dit. Jag tog en pasta och hon en pizza. Magiskt gott.
När vi kom hem mätta och belåtna, med ett par glas vin i kroppen blev det mys framför vår favorit-serie. Fredagkvällar hörni.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *