Comfydence rabattkod

Comfydence rabattkod

Hej bästa läsare! I detta inlägg tänkte jag prata om Comfydence och deras fantastiska menstrosor. Jag har varit rätt skeptisk till menstrosor innan och inte ”vågat” mig testa det. Men jag har ett flertalet vänner som använder menstrosor och jag vet att dem älskar det. För några veckor sedan gjorde jag en beställning hos företaget Comfydence. Jag klickade hem tre olika typer av menstrosor för olika flöden. Jag blöder rätt rikligt och jag trodde verkligen inte att dem skulle hålla tätt på mig. MEN JO! Det gjorde dem, även dem som är skapade för ett medium-flöde.

Comfydence rabattkod

Med min kod  emmajennie  får ni fri frakt på alla ordrar hos Comfydence.
Shoppa dina menstrosor här <– klick

Jag tycker verkligen att du ska testa menstrosor. Det finns en rad olika modeller, färger och trosor för olika flöden. In på hemsidan och läs på om företaget. Menstrosor har en oändliga fördelar bland annat miljöaspekten, ekonomi och komfort. Jag ger Comfydence tio av tio poäng.

Nu ska jag visa er hur menstrosorna från Comfydence ser ut. Det finns som sagt fler modeller och färger på hemsidan.

Men innan jag säger hej då så har jag en liten fråga till er. Har ni testat menstrosor? vad tycker ni? Jag har faktiskt aldrig hört att någon varit missnöjd med trosorna från Comfydence. Jag vet att detta är trosor som man känner sig trygg och säker i under sin blödningsvecka. Tips, dessa trosor fungerar utmärkt efter en förlossning (avslag), och vid kraftiga flytningar.

Comfydence rabattkod Så fina delatljer på trosorna. Så bekväma på vilket är viktigt. Materielet är oerhört skönt mot kropppen 🙂

 Comfydence rabattkod

Jag beställde två par av den svarta modellen och en av de nude färgade. Tycker båda är lika fina! Vad tycker du? 🙂 Glöm inte att använda min Comfydence rabattkod som ger er fri frakt.

Läs mer: ideal of sweden rabattkod 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *