Resor

Dag 1 i skärgården

Hej fina och underbara ni <3
Båten lämnade oss vid södra bryggan här på ön strax efter halv elva. Samma tid kom även vår skärgårdsleverans med mat via mathem. Vi hade verkligen lyckats pricka in samma tid. Så himla bra. Ön vi bor på är helt fri från både bilar, butiker och restauranger. Det är himla härligt, men det kräver ju också en hel del förberedelser såklart. Givetvis ordnade Mathem detta. Tusen tack för grym service. (Ps. detta är INGET samarbete).
Vi ska vara här en hel vecka så leveransen av mat blev stor så också vår packning. Det är ju mycket man ska ha med sig för en vecka på landet. Vi packade våra grejer och lastade i dem i en skottkärra som vi hittade intill båten. Älskling bar en tyng ryggsäck och körde alla varor i skottkättan. Jag konkade rullväska och försökte hitta fram med hjälp av en karta. Vi hade fått en bra beskrivning och det skulle ju ta ca 25-20 min att gå, men efter cirka en timme var vi framme. Det var tungt, jobbigt och svårt att hitta fram. Men så fort vi såg grindarna till huset sken vi upp. Jösses vad fint det är. Både det stora huset och den mindre stugan vi hyr helt för oss själva. Värdarna som bor längre bort är så fina och vi kände oss så välkomna på momangen. Jag älskar stället. Vi har egen brygga med tillgång till båt, en fantastisk gård och underbar natur. Vi är så lyckliga. Allt är så mycket finare och bättre än vad vi kunnat gissa på.

Nu ska ni få se bilder ifrån vår första dag i skärgården 🙂

IdyllVärldens bästa service. Tack mathem. En en hel del saker som ska konkas en BRA bit. Upp på berg och mellan tung skog. Allt går. För att citera älskling “detta är ju det man minns, det är ett äventyr” Huuuur vackert? Jag kan inte låta bli att tänka på Madicken..  Vår fina stuga. Gud vad det är mysigt här. Nere vid bryggan. Framför mig finns en sån mysig hörna. Här satte vi oss för att käka tacos och dricka vin tidigare ikväll.  Har inget att klaga på

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *