Bloggflöde

Mot Stockholms Skärgård

Hej hjärtan <3
Jag och L har precis hoppat ur taxin och in i båten som strax ska avgå ifrån Strömkajen, mittemot Grand Hotell. Vi älskar att vara i tid, både hon och jag. Att starta dagen med stress kan vara något jag avskyr. Nu är vi på plats med gott om tid innan den ska avgå. Givetvis vill jag passa på att uppdatera er under resans gång. Vi ska vara framme vid bryggan redan 10:30 och då väntar en 15-minuters promenad tills vi anländer vår stuga med egen brygga, båt och båthus. Gud vad jag längtar. Denna plats ska vara en idyll i Stockholms skärgård och givetvis kommer jag att dela massa bilder med er.
Ser så mycket fram emot denna semester tillsammans med min andra halva. Det blir vår första riktiga semester tillsammans och vår första sommar tillsammans. Känns så underbart på alla sätt <3

Vi hörs på ön fina ni <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *