De senaste dagarna hemma hos oss

God morgon du härliga söndag och andra advent 🙂
Vad har ni för planer idag? Brukar ni göra något särskilt såhär på advent? Vi ska i alla fall åka hem till Leonards mormor och morfar för adventsfika. Hoppas på att få glögg då jag inte druckit det i år (än hehe). Min svärmor Celia är så himla duktig på att baka så det finns alltid en massa spännande på deras fikabord. Ser fram emot dagens adventsmys.

Nu har min mamma åkt från oss och ska vidare till min syster som också bor här i Stockholm. Vi har haft såna mysiga dagar tillsammans och jag tänkte visa några bilder från dagarna tillsammans här hemma hos oss 🙂

Njut av dagen nu kära ni.

Leonard älskar att springa runt naken såhär. Ibland kan det ske en olycka, men vad gör det 🙂 Min adventskalender är den vänstra och min hemmagjorda till Livia är den högra 🙂
Har ni någon kalender i år? Mys med mormor Jag beställde hem så fina produkter från Bounir i veckan. Fina va?
Spana on dem om ni söker fina mobil accessoarer bland annat.Morgongos i soffanMitt lilla busfrö. Mamma tog dessa bilder på morgonen när jag och Livia fick sovmorgon 🙂 Gårdagens mys med den håriga älsklingen när barnet sov

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *