Chiquelle rabattkod

Inlägget innehåller chiquelle rabattkod i samarbete med Chiquelle

Hej raringar <3
Nu ska jag visa er mitt absoluta favoritlagg som jag har i min garderob just nu. Det är denna fina blus ifrån Chiquelle. Den är så fin, feminin och klassisk. Precis i min stil 🙂 Chiquelle har så mycket underbara nyheter i deras shop så passa på att spana in. Med min rabattkod ”EMMAJENNIE25har ni dessutom 20% rabatt på allt (exklusive rea).

Chiquelle rabattkod influencer

Jag vet att många har frågat mig om jag har en chiquelle rabattkod influencer för att dem ger mer rabatt. En chiquelle stundent rabatt ger inte alls lika mycket rabatt som min kod. ser till att använda den när ni ska shoppa. Chiquelle har ju så mycket fint.

Gäller under 2023

Min kväll kommer spenderas hemma i soffan. Har en hel del serier att kolla ikapp och det känns verkligen som att jag bara behöver slappa. Ibland önskar jag att bloggen var stängd och att jag kunde få ventilera om allt som händer i livet. Känner mig så ensam i vissa situationer och känner att jag skulle behöva använda bloggen som en dagbok för att skriva av mig, men det går såklart inte. Inte med en öppen blogg.

Om jag orkar ikväll ska jag även börja sparka igång ett nytt jobb-projekt. Vissa kvällar har jag sådant jobbflow och då är det lika bra att utnyttja det 🙂

chiquelle rabattkod

Ha en underbar kväll fina ni och ta hand om varandra.

Chiquelle har mycket fina blusar, klänningar och kjolar. Men sedan vill jag pusha för Chiquelle badkläder. Dessa är sååå fina. Kommer definitivt klicka hem några så jag har till nästa resa. Spana in deras badsortiment, ett tips.

Har ni handlat något på Chiquelle? Jag tycker denna butik blir bättre och bättre. Jag har varit kund så länge och kommer att fortäsatta att vara det <3

Läs mer: other stories rabattkod

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *