Det börjar kännas verkligt nu…

Hej kompisar!
Vi har börjat att tvätta bebiskläder i de allra minsta storlekarna och jösses vad små de är när dem hänger intill Leonards kläder. Det är ännu svårare för mig att ta in att jag ska bli mamma igen än när jag skulle bli mamma för första gången. I morse packade jag upp Livly kläderna för att visa Livia vad jag har köpt till lilla bebis. Hon säger ju samma som jag att det nu börjar bli verkligt. Dels för att jag känner bebis mer, jag är större och vi har börjat dona och fixa med allt här hemma. Vi längtar så! Jag säger som Leonard brukar säga ”nu får bebisen snart komma tycker jag”. Vi har en lista på saker som ska inhandlas och det är allt från apoteksvaror till babynest och kläder. Vi ska lägga en stor beställning hos Meds, för dem har de allra mesta.

Nu ska jag visa er vad jag köpte hos fantastiska Livly igår (detta är inget samarbete, bara en supernöjd stammiskund). Livly skapar de mest mjuka kläderna jag rört vid och deras små gulliga mönster är så tidlöst söta. Jag är så så kär i deras plagg.
Du kan själv spana in Livly sortiment här <– klick (adlink) Via länken hittar du allt jag köpte igår 🙂

Ps. Jag köpte ALLT blått för att jag tyckte att den färgen var absolut finast och än så länge har vi nästan inget blått i bebis garderoben. Ni som kopplar samman kön med färg så måste jag återigen säga att vi inte VET bebisens kön. Jag har bara en känsla av att det är en pojke 🙂

Jag köpte ett matchande set med byxor och body i storlek 50/56, en overall med fot i storlek 56, rivvantar, tossor och en mössa.

  Vad tycker ni? Jag minns att rivvantarna var så bra att ha när Leonard kom <3 Så så nöjd.

2 reaktioner på ”Det börjar kännas verkligt nu…

  1. Superfint! Och lika fint oavsett om det är en liten pojke eller flicka ❤️

    Jag tycker att din blogg är så mysig. Tack för att du delar med dig och stort lycka till i resten av graviditeten (om jag inte hinner kommentera någon mer gång innan bebisen kommer) 💜

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *