Mötesmåndag och bebis-shopping

Hej raringar!
Denna vecka är rätt hektisk i mina mått mätt.. Jag har massa möten, läkarbesök, utvecklingssamtal på föris och inplanerade luncher. Jag har verkligen sett fram emot veckan. Men jag kommer också få tänka på att ta pauser. Det är märkligt hur ens hjärna fungerar. I mitt huvud orkar jag rusa från punkt A till punkt B, ta trappor istället för hiss och klämma in 3-5 saker per dag. Men kroppen orkar inte det. Det är en märklig omställning som jag aldrig lyckas vänja mig vid. Det blir lite mer taxiåkande och lite mer tid mellan varje möte / träff och det är helt okej med det.
Jag och Leonard startade dagen med mysmorgon innan jag lämnade på föris. Därefter tog jag mig till Östermalm för dagens första möte. Detta möte var ju hur spännande som helst och det kan komma att påverka mitt sätt att jobba på. Jag ska ta mig en funderare på detta.
Efter mellan första och andra mötet gick jag förbi favorit-barn-butiken Livly på Birger Jarlsgatan. Här handlar jag ofta och mycket. Men än så länge har jag inte handlat något till bebis härifrån. Leonard har oerhört mycket från dem och jag minns att jag var stammis här förra graviditeten hehe. Finns inget mjukare bomull än den som finns i kläderna hos Livly. Jag ska visa vad jag shoppade, men lite senare.

Efter alla ärenden i stan tog jag en taxi hem för att kasta mig i sängen. Här ligger jag kvar än. Om en stund ska jag hämta min skatt på föris, det ser jag fram emot. Ta hand om er! Kram

Mysmorgon med denna goding

Det blir mycket outfit repeating nu när jag är så stor…


Deppväder idag, men nästa vecka välkomnar vi mars. Är det vår då?

så söta rivvantar
jag är så så så nöjd med allt fint jag hittade

Läs mer: Jollyroom rabattkod

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *