Bloggflöde

Dirty Coco Drottninggatan

Igår besökte jag härliga fiket Dirty Coco på Drottninggatan för första gången. Tänk att jag som älskar fika, blommor, rosa och utomlands inte besökt detta ställe tidigare? Helt galet. Dirty Coco andas Paris och ger såna härliga vibbar. Jag älskade detta stället från och med att jag klev in där. Mitt sällskap för dagen var bästa Patricia. Denna donnan har ju bott utomlands så jag har inte sett henne på ÅR. Patricia är så underbar och jag har verkligen saknat att ha henne hemma. Vi får se hur länge hon stannar denna gång <3
Vi både tog deras Borwnie madness med varm brownie toppade med smältchoklad, kolasås, vaniljglass & grädde. så så gott. Till det drack jag deras chai thé. Jag och Patricia satt och pladdrade i två timmar innan vi gick vidare. Vi hade minst sagt mycket att ta igen 🙂 Ser redan fram emot nästa fika dejt med henne.

Nu ska jag visa er lite bilder från stället 🙂
Ni hittar Dirty Coco på adress: Drottninggatan 65 här i Stockholm

dirty coco drottninggatan dirty coco Stockholm

One thought on “Dirty Coco Drottninggatan

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *