Bloggflöde

En morgon hemma hos oss

Hej godingar!
Jag startade dagen med att lyssna på min favoritbok på “BOOKBEAT”. Älskar verkligen denna tjänst för under tiden kan man ju göra allt. Jag gjorde en speedcleaning här hemma och denna tråkiga syssla märkte jag knappt av när jag hade boken i lurarna. Just nu lyssnar jag på “En bur av guld”. Tips. Ni kan läsa mer om BOOKBEAT och vad jag tycker om dem här (klick) .
Idag står det inte så mycket mer på schemat än jobb, promenad och lite rensning. Eftersom att vi ska flytta har jag börjat rensa och skicka till Sellpy redan nu. Vi båda har bestämt oss för att inte ta med något “onödigt” till nya lägenheten. Vi ska liksom ha en fräsch ny start. Det låter väl bra? Jag kommer säga till er när min Sellpy store är uppe såklart! Jag vet ju att ni älskar sådant. Nu ska jag ta tag i att fota lite samarbeten som jag har deadline på i helgen.
Ha nu en underbar dag kära ni och njut av solen.

Ingen morgon utan gos med min håriga pälskling Världens mest underbara och goa katt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *