Bloggflöde

Drömmer du om att flytta utomlands?

Hej älskade ni! Ni som hängt med mig länge kanske minns när jag flyttade utomlands för en tid?
För en massa år sedan bestämde jag mig för att flytta. Flytta iväg till ett annat land för att starta om, men bara för en period. Jag minns hur jobbigt det var att släpa allt jag faktiskt behövde ha med mig till mitt nya hem. Jag flyttade till London och det var nog så långt för att det skulle bli ett projekt. Jag hade fått ett rum i ett kollektiv och jag var så lycklig över detta. Dock var det verkligen ett problem med alla min saker och hur jag skulle få med mig dem. Fyra stycken resväskor svalde bara en liten del av allt det jag ville ha med mig. Helst av allt så hade jag önskat min egen säng och lite andra möbler. Men det gick inte. Är det så att jag kommer att flytta utomlands igen i framtiden kommer jag att helt klart att hyra container. En container sväljer ju allt man kan tänka sig och garanterat allt jag vill ha med mig i en enda vända. Att jag inte tänkte på det… Nåväl. Min vistelse blev ju inte så lång som jag hade hoppats på, men det visste jag inte då. Det är tur man lär sig med åren.

Har ni någon gång flyttat utomlands? Om ja, hur har ni gjort då? Har ni hyrt en container?

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *