Minfot rabattkod

– Minfot rabattkod –

Inlägget innehåller affiliate länkar 

Skor är ju så roligt att shoppa, om det är något jag har mycket av är det skor. Jag älskar att variera skor till olika outfits och looks. I dagens skogarderob gömmer sig 100+ skor. Nej, detta är inget skämt. Jag har hittat till en sida som heter ”Minfot” Här kan man fynda skor till fantastiska priser och rea. Min Fot har alla typer av skor som passar allas fötter, stilar och plånböcker.

Min fot rabattkod <— Shoppa här

idag 18/2 ger koden FOT20 20% på allt 

Hej10 ger er 10% rabatt på ALLT.
Passa på att unna er något fint med rabattkoden. Koden gäller tillsvidare 🙂

Minfot Omdöme

Min fot erbjuder fri frakt på alla ordrar över 399 kr. Och hemleverans för bara 79 kr. Detta är väldigt smidigt och något jag brukar utnyttja, speciellt i dessa tider. Kan man skippa trängas på posten så gör det. Minfot säljer varumärken som Pax, Ten Points, Scholl och många många fler populära varumärken. Leveranserna kommer väldigt snabbt och betalningarna har känns trygga och smidiga. På minfot har du hela 14 dagars öppet köp vilket innebär att du kan returnera eller byta inom denna tidsperiod.
På siten kan du också lära dig om hur du sköter om dina skor så att dem får en sån långs livslängd som möjligt. Investerar man in ett par kvalitativa skor så vill man att dem ska hålla.

Minfot accessoarer

Förutom skor, tofflor och skovård hittar du accessoarer på min fot. Här kan du fynda mössor, vantar, väskor, nyckelringar och stumpor. En perfekt butik för att köpa överraskningar och presenter på.

Ta del av minfot rabattkod via länken ovan 🙂

Ha det bäst nu fina följare och ta hand om era fötter.

minfot rabattkodJag älskar skor. Här bär jag ett par seankers i kardborre bara för att det är så bekvämt haha.
Utnyttja nu min fot rabattkod och unna er ett par fantastiska skor. Det är en investering.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *