Drop in bröllop skansen

Drop in bröllop skansen

Hej underbara läsare!
Vilken dag vi hade igår! Jag, Livia och Leonard var på Skansen redan 08:45. Jag har aldrig varit på Skansen så här tidigt, det var magiskt på något sätt. Men vad gjorde vi på Skansen så här tidigt? Jo det ska jag berätta för er i detta inlägg.

Drop in bröllop skansen

Jag blev inbjuden till en fotografering tillsammans med kommunikationsavdelningen från skansen. På plats mötte vi fotograf och en ansvarig. Hela gänget var så goa och trevliga. Syftet med fotograferingen var att promota skansens drop in vigsel. Detta är en fantastiskt tjänst som jag varmt kan rekommendera (nu när jag själv upplevt det, men på låtsas). Är du sugen på att gifta dig? Kör! Så här går det till:

På plats kan du få hjälp med hår, smink, naglar och fantastiska fotoplatser. Fotograf får du ha med dig själv. Du kan även binda dina egna kransar och sätta ihop din egen bukett. Du kan välja på om du vill gifta dig ensam med din partner eller om du vill ha med släkten. Kostanden för bröllopet är 1500 kr per par och då ingår entré till Skansen. Du kan antingen gifta dig borgerligt eller kyrkligt.

Själva vigselområdet är utomhus på Tingsvallen. Här sker både borgerliga och kyrkliga vigslar. vigselförrättare finns på plats tillsammans med vittnen. Totalt finns det 13 vigselplatser. Alla kommer att bli vigda den dag som ni infinner er 🙂 Läs mer på Skansens hemsida.

Gifta sig på skansen

Igår gifte jag och Livia oss på Skansen. Men denna gång bara på lotsas. Vi var enbart ”modeller” för Skansens räkning. Men det var så roligt och extra kul att Leonard också var medbjuden <3 Jag ser så mycket fram emot resultatet. Här nedan kan ni se lite ”behind the scenes” från dagen på Skansen.

Drop in bröllop skansenDrop in bröllop skansen Drop in bröllop skansen Drop in bröllop skansen Kännes så sjukt att traska runt i denna på skansen igår <3 Drop in bröllop skansen Drop in bröllop skansen Drop in bröllop skansen Man kan även välja att gifta sig i vackra Seglora kyrka. Detta är en kyrkobyggnad i trä belägen på Skansen i Stockholm. Den restes 1729 i Seglora i Västergötland, men flyttades 1918 till Skansen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *