Vi har börjat packa till Brasilien

God morgon <3
Jag vågar ändå säga att familjen mår bättre nu. Både Leonard och Livia har varit sjuka i ett par dagar, men nu hoppas jag säga att det har vänt. Lillgubben är fortfarande lite snorig och tandsprickningen på övre delen av munnen är i full gång. Han lider verkligen, men förhoppningsvis så släpper smärtan så fort tanden är ute. Detta är ett riktigt elände.
Leonard sover nu i alla fall, han har en del sömntimmar att ta igen efter ett par tuffa nätter. Medans han sover så har jag passat på att ta fram resväskorna till Brasilien. Om lite mer än två veckor åker vi. Det är ju helt galet. Leonards första resa och min första resa till Brasilien. Jag har varit i Sydamerika innan, kanske ni minns? Jag var där 2013-2014. Har jag några kvar läsare från den tiden?
Livia har varit så duktig på att göra en riktigt detaljerad packlista så idag började jag att bocka av den, vika hans kläder snyggt och fylla necessären. Det är ju så mycket han ska ha med sig. Jag längtar så tills vi åker. Jag ser så mycket fram emot att träffa Livias släkt i Brasilien, känns så märkligt att jag inte träffat dem än, men en pandemi har kommit emellan. Men nu så. Jag är så redo.

Ska ni resa något i sommar?

Lite gottis i veckan Sitter just nu och bloggar här Samtidigt som jag har denna mask på från Stay wellLivia fick också en mask Min älskling. Idag har jag bland annat packat ner denna dress från Babygiftshop, flaskor från herobility, läkemedel, uv-dräkter osv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *