Eataly Stockholm

Vilken tisdag! Jag har haft flera mysiga timmar med Jennie på stan idag. Jag började min morgon med mys i soffan tillsammans med sonen 🙂 Sedan kom mormor och då passade jag på att göra mig i ordning för en dag tillsammans med Jennie. Jag åkte hem till henne där vi startade dagen tillsammans. Sedan promenerade vi ner till stan där vi kikade i lite butiker. Vu bestämde sedan för att äta lunch på flådiga Eataly. Jag har varit där tidigare, men bara för lite take away. Nu ville jag äta där i deras fantastiska lokaler. Detta måste ju ha varit någon gammal teater. Det är ju så fint där. Maten var underbar! Jag tog en Carbonara och Jennie pastaknyten.
Har ni inte varit på Eataly Stockholm så kan jag varmt rekommendera er ett besök där. Jag vet också att dem har bra pris på dagens lunch. Nu tog vi inte det, men det är väldigt populärt vet jag 🙂

NU ska jag sätta mig med en hel hög kvitton relaterat till mitt företag. Mindre kul, men det är saker som måste göras. Lite av baksidan som egenföretagare.

Ha en underbar kväll kära ni. Kram

  När älsklingen kom hem idag överraskade hon med blommor och kondisbitar. Så underbart fin. Min älskling och min största kärlek.

En reaktion på ”Eataly Stockholm

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *