Mysonsdag hemma med bebis

Hej på er! Idag fick vi finbesök här hemma. Jessica, Mari och lilla Tintin kom förbi och hälsade på. Jag knyckte bebis så fort jag fick chansen. Han är redan två månader. Min lilla lilla systerson. Han är så go och han har verkligen blivit stor. Barn växer ju som mest när dem är såhär små. Framåt lunch beställde vi mat via wolt då vi alla var så sugna på sushi. Leonard var så fascinerad av sin lilla kusin idag. Allt var spännande, men mest hans lilla näsa. Leonard ville vara där och pilla hela tiden haha. Efter både lunchen och fikan blev det promenad i höskylan. Kallt, men så vackert med sol.

På promenaden knatade vi in på den fina second hand butiken vi har vid oss. Där fick sig Leonard en ny mössa. Känns så himla bra att handla såhär, speciellt till dem små som växer ur allt så snabbt. Vi fortsatte att promenera och tillsist blev det lite lek i gungparken. Vår lilleman älskar att gunga.

NU ska jag fortsätta stämma av mina kvitton som jag började med häromdagen. Det är så jobbigt tycker jag. Men det måste göras.

Ha en fin kväll hjärtan. Stor kram!

Vi var sååå sushi-sugna idag Gosets gos. Så fint att se Leonard med sin lilla kusin såhär Min älskling <3 Hej å håå Fick detta överasskningsbud ikväll. Tack snälla smakbox och Frankful

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *