Bloggflöde

En bättre lunch i mina favvokvarter

Hej raringar!
Jag har fortfarande inte vant mig vid detta extrema mörker och kyla.. Det värsta är att det bara kommer bli mörkare och kallare. Haha! Trots detta kan jag inte sluta längta till december. November månad ogillar jag starkt och det har jag alltid gjort. Kan man bara få ta ett jämfota hopp över november?
Idag var jag på en sån trevlig lunch med Linn. Vi åt italienskt på Ciao Ciao Grande på storgatan. Så mysigt hak med så bra mat. Jag älskar både restaurangen, området och maten. Tips tips om ni inte varit där! Efter lunchen sprang jag på en kort shoppingrunda innan jag hade nästa bokade möte. Mycket som händer just nu, jobbmässigt. Nästa vecka från jag nog förresten avslöja vad jag spelade in för TV förra veckan. Många av er har nämligen frågat.

Nu ska jag och min lille kisse spendera resten av kvällen av att kolla serier.
Ta hand om varandra <3

Måste börja klä mig bättre. Nog för att jag alltid är varm, men… Nu är det bannimej kallt ute…

  Bästa LINN. Idag pratade vi jobb och kärlek. Det är ungefär så våra lunchdejter brukar se ut hehe.

handlade så fina grejer på Zara idag. Jag kan liksom inte gå in där utan att handla. Så typsikt mig.Köpte denna fina blus (älskar rosetter), dessa handskar, en vardagströja och en klänning med puffärm. Ja, jag är väldigt tjejig. Det har jag alltid varit och kommer förmodligen alltid att vara det 🙂

När får jag flytta in? Här vill jag helst ha mitt liv. På en gata mitt på Östermalm <3 Drömmen!
När jag kom hem öppnade jag en massa paket, jobbade lite och nu sitter jag här med Sasha och tittar serier. Bra kväll och bra dag.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *