Bloggflöde

En kreativ tisdag.

Hej underbara!
Idag har jag en riktigt bra dag jobbmässigt! Jag har haft givande telefonmöte, avtalat med nya kunder och skickat iväg fakturor till befintliga kunder. Älskar såna här produktiva morgnar! Jag måste passa på att jobba på då jag kommer vara borta på en pressresa torsdag till fredag. Givetvis kommer jag att jobba därifrån också, men eftersom att jag lider av åksjuka kommer jag inte kunna jobba ifrån bilen och då kommer några timmar att försvinna hehe.

Om en liten stund ska jag iväg på en lunch tillsammans med en fin vän och gammal kollega. Efter detta har jag ett möte i stan! Det kommer bli en bra tisdag med andra ord. Just nu är faktiskt M iväg och hämtar en massa paket till mig. Hur snäll är hon inte? Hon gör verkligen allt för mig.
Hoppas ni mår fint kära ni 🙂

Idag är jag klädd i Moa Mattsson X Bubbleroom.
Älskar denna kollektion. Signa upp er för shoppingen här (klick) ad

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *