Bloggflöde

En fest som stängde sommaren

Hej på er <3
Igår avslutades sommaren på riktigt och det blev ett fantastiskt bra avslut på en underbar sommar. Vår lördagskväll spenderades i en wow-villa väster som stan där vi firade bästa Molly. 30 år är stort och det ska firas på bästa sätt och det gjorde det. Maten vi åt igår var så god att jag glömde fota den. Det bjöds på streetfood och ni kanske känner till min kärlek till det. Tortillabröd med en massa härligt innehåll. Mums! Det var så roligt att få träffa så många bekanta igen. Alla på en gång. Jag är så sällan ute numera så då blir det extra kul när man ses 🙂
Tack alla inblandade för en så fin kväll!Jag älskar att köpa presenter. Roligare att ge bort än att få 🙂 Så här såg jag ut igår. Det blev kallt framåt kvällen, men jag vill ha bara ben så länge som det går.

Min kämpe, hjälte och flickvän.
Hon och underbara jack gillar varandra. Det kanske syns 🙂 Jag brukar vara lite rädd för stora hundar, men i denna fina hund finns inget ont.  Vi välkomnades med bubbel och pizza snittar. Egenplocken svamp gillar man ju extra mycket. Jag glömde nämna att värd-paret är ju dem grymmaste kockarna jag vet. De skapar magi med all mat som dem rör.

M i shock över den fina utsikten. Magisk solnedgång och magisk utsikt.

Här stod hon och kämpade. Min fina vän <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *