Bloggflöde

söndagsmiddag hemma hos oss

Något av det mysigaste med hösten är ju alla härliga myskvällar med film, tända ljus och maaat. Idag har det blivit en sån dag med allt detta. Dagens höjdpunkt var helt klart mitt nästan 1 timmes samtal med en nära vän som bor uppe i norr. Som jag saknar henne. Gillar inte hur utspridda mina vänner är 🙁 Men men, det är som det är. På tal om höst som betyder serier och mys så har jag och M precis sett klart Gåsmamman. Jag gillar helt plötsligt svenska serier så har ni tips så får ni hemskt gärna dela med er 🙂 Gåsmamman säsong fyra kommer i november, men vi vill gärna se något tills dess hehe.
I morgon är det måndag och det betyder som vanligt full fart.
Ha en mysig söndagskväll nu <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *