En handbok för högkänsliga

Hej och god morgon fina ni <3
Idag står det både jobb, finlunch i stan och manikyr på schemat. Gissar på att jag kommer vara trött ikväll haha. Men ibland kan även den gravida (alltså jag i detta syfte) bli piggare av att faktiskt göra något annat än att enbart jobba hemifrån. Jag ser fram emot dagen. I går kväll skulle jag egentligen ha varit på middag, men jag kände mig inte alls okej. Jag var både yr och orkeslös så jag låg på soffan hela kvällen hemma. Behövde verkligen det. Som jag skrev på Instagram igår så skiljer sig denna graviditet enormt mycket från min första. När jag väntade Leonard så var jag otroligt aktiv tills han i princip kom. Så är det inte alls nu. Nåväl. Huvudsaken är att bebis mår bra och att jag lyssnar på kroppens signaler.

När Livia kom hem från jobbet igår lagade vi middag, sedan blev det en mysig kvälls-picknick på golvet i vardagsrummet. Detta var helt klart Leonards mysiga idé. I barnprogrammet ”Bing” så har karaktärerna picknick inomhus så det kommer 100% därifrån 🙂 Mysigt hur som helst.

Nu ska jag starta dagen här. Ta hand om er så hörs vi senare!
Stor kram

Detta otroligt mysiga gravid-ull-set fick jag från Livia. Yes, jag har kommit till det stadiet i graviditeten där jag inte ens ser mina tår. I denna bild skjuter jag bak rumpan för att kunna fånga benen och fötterna på bild.

Denna började jag läsa igår. En julklapp från min älskling. Tror att denna handbok kommer kunna hjälpa mig mycket.
Lilleman på föris. Han är SÅ duktig på att tvätta händerna när vi är på förskolan och hemma.  Magen har PLOPPAT. Vecka 27 idag. Heja!
Nu ska jag lägga mina morgon eyegels från Xlash för jösses vad sliten jag ser ut Mysigt med picknick på golvet <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *