En hej-då träff

God morgon raringar!
Leonard slog upp sina blå 05:45 och ville inte somna upp. Nu sitter vi här en timme senare tillsammans på hans lekfikt i vardasgrummet. Varför hamnar man allrid här? Leonard har ett eget rumt, men där är vi sällan… Medans han sitter och pillar med hans nya leksaker han nyligen fått vill jag uppdatera er.
Igår blev det en härlig och mysig picknick i Djurgårdsstaden tillsammans med Leonards Gudmor och hennes pojkvän. Vi satte oss på en filt i skuggan på fältet intill Husareviken. Vi åt sallad, bär och kakor som dem hade bakat. Vi spelade Uno och pratade ikapp när Leonard sov. Eftersom vi åker i morgon natt och kommer vara borta så länge så passade vi på att säga hej-då.

Min syster, hennes fru, deras hund och min pappa kom till oss framåt kvällen. Min syster hade bakat en supergod jordgubbstrårta som vi åt här hemma hos oss på gården. Hunden fyller fyra år och dte måste ju firas. Känns så vemodigt på något sätt att vi är borta så länge. Kommer sakna den svenska sommaren en hel del. Den är ju som bäst just nu. Kan inte förrstå att vi åker I MORGON. Det har gått så snabbt.
Idag blir det att kika igenom all packning en sista gång..

såå fräsht och gott Så mysigt och lummigt i dessa områden. Leonard somnade såhär hehe

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *