Jfr rabattkod 20%

Jfr rabattkod 20%

Inlägget innehåller adlinks

Hej underbara ni!
Det är ingen nyhet att sommaren håller på att lämna oss och att vi sakta går mot höst. Inte mig emot, för jag har saknat denna årstid något enormt. Saknat och längtat! Det finns ingenting som inspirerar mig så mycket som höstmodet. Jag älskar det! Gråa, svarta, beiga och bruna nyanser. Stickat, stövlar och kappor. Snart får man använda det! I detta inlägg ville jag tipsa om att bästa JFR har hela 20% rabatt med min kod och min länk. Klicka nedan på länken så kommer ni direkt dit.

Jfr rabattkod

Jfr rabattkod <– shoppa här

Ange koden JENNIE20 för att få 20% rabatt PÅ ALLT INKLUSIVE REA – aktiveras via länken ovam

Blazern här nedan är på sån grym rea så den får ni inte missa. Ser att det vara är att fåtal kvar i lager så ni får verkligen skynda om ni ska grabba tag i en. Jag bär storlek L för jag ville ha den lite over size, men jag tror definitivt den är lika snyggt tight också.
Mina ” go to plagg ”i höst kommer kommer defenetivt att vara en checked blazer, kjol, strumpbyxor (när det kommer att behövas) och stövlar. Så snyggt och en klassiker.
Hur kommer ni ett klä er i höst? Kanske ni sitter på en favoritoutfit som ni vill inspirera mig med? Hit me.

Jfr omdöme

Plaggen kan vara lite små i storleken tycker jag. Speciellt byxor och klänningar. På toppar och tröjar har jag storlek medium men i det andra tar jag L. Det beror ju på hur ni vill att det ska sitta. Men byxorna är rätt så små i storlekarna.

Jfr leveranstid

Jfr levererar väldigt snabbt. Snabbare än blixten skulle jag säga. Man får sin leverans på cirka två dagar. Det kallar jag snabbt.

Jfr rabattkod Jfr rabattkod

Det bästa är att min rabattkod ger er hela 20% rabatt på allt inklusive rea så nu får nu banimej passa på att fylla upp era garderober inför hösten. Förhoppningsvis kommer hösten att bli lång, finr och full av sol.
Så taggad på detta. Och så taggad på att JFR har alla snygga höstplagg som man måste ha i sin garderob 🙂

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *