Resor

En hel fredag i Göteborg

Hej underbara ni 🙂
Jag och min älskling har precis checkat in på Hotell Flora här i Göteborg. Ett litet mysigt 4-stjärnigt boutiqhotell precis i min stil. Här kommer vi att ha det bra. Idag sk avi upptäcka staden både till fots, med voi och givetvis spårvagn. Vi ska besöka den Botaniska trädgården, luncha på ett favorithak och bara strosa omkring. Även igår hade vi en heldag i denna stad, men framåt kvällen åkte vi tillbaka till Kungälv som bara ligger 20 minuter norr om Göteborg.
Nu ska ni få se lite bilder ifrån Fredagen. Efter en mysig frukost i Kungälv tog vi bussen till Göteborg. Här började vi dagen med shopping i Nordstan. Hjärtat fyndade loss och hittade en madda fina saker, medans jag bara hittade smink. Alltid något.

Efter shopping blev en en massa promenader bland dem fina huset, ett besök på järntorget, stros i haga och hela två fikor 🙂 Så här såg dagen ut.

Känner ni igen fasaden? Ni kanske sett denna i “Vår tid är nu”? Detta är alltså fasaden till Djurgårdskällaren 🙂 så fint.
Fikastopp med mitt hjärta   Glass är ju givet. När vi kom tillbaka till Kungälv blev det pizza-middag. Finns väl inget som slår det?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *