Resor

Göteborgs botaniska trädgård

Hej hjärtan!
Igår bestämde vi oss för att besöka Göteborgs Botaniska trädgård. Jag har varit där tidigare, men det är över 10 år sedan så nu var det dags för ett nytt besök. Jag är så glad över att vi tog oss hit, denna trädgård är en magisk plats och så värt ett besök när man är i Göteborg.
Ni hittar denna plats på adress Carl slottsbergs gata 22. Hållplats “Göteborgs botaniska trädgård”. Vi strosade runt här en bra stund och jag tog i vanlig ordning så många bilder. Jag och L ska skapa ett gemensamt “familje album” efter denna sommaren och jag lovar er att många bilder från trädgården kommer få en given plats. Efter detta besök tog vi en Voi vidare till Haga där det blev vinlunch. Jag var så sugen på bubbel och pasta så det fick det bli. Lite senare traskade vi runt i timmar och njöt av fina staden. Jag är så glad över att vara tillbaka här.

Kan inte få nog av dessa pampiga hus  Stötte på denna söta och oblyga ekorre 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *