En heldag med Minionerna

Hej finaste läsare!
Klockan är strax efter 19 på kvällen och det är först NU som jag har fått sjunka ner i soffan och vila lite efter en heldags event tillsammans  med United International Pictures. Vilken fantastiskt bra och uppstyrt event alltså. Nu ska jag berätta om dagen! I morse tog vi (hela familjen) bilen till Mall of Scandinavia vi parkerade intill Filmstaden då dagens första tillställning var bio. Inne på Filmstaden välkomnades vi med hattar, leksaker, mängder med gottis som glass, popcorn, godis, drycker och en massa bra musik. Minionerna minglade och jag försökte fota Leonard med dem, men han var lite lite rädd, i alla fall till en början 🙂

Vi mumsade i oss massa popcorn och minglade med vänner innan filmen började. Jag och Bernard bestämde oss för att ta det lugnt ute i loungen på Filmstaden. Han är en aning för liten för biofilm. Livia och Leonard traskade så nöjda in i salongen. Jag och B strosade runt lite i gallerian efter en stunds amning. MOS är så stort och jag hittar inte alls. Virrade runt mig ett tiotal gånger innan jag hittade tillbaka till Filmstaden. Filmen var tydligen toppenbra, så den måste ni se. Jag ska också ta chansen att se den såklart 😀  När filmen var slut blev vi alla gäster eskorterade vidare till den enorma brunchrestaurangen La Botanica. Jag har nog aldrig sett så mycket mat NÅGONSIN på en restaurang. Herre jösses vilket ställe. Här fanns det mat från världens alla hörn. Det var så otroligt gott. Deras dessert bord vill jag inte ens prata om. Mums! Det var så så så gott alltihop. Längtar redan tills mitt nästa besök.

Mätta och belåtna strosade gänget över till Game Zone där vi fick leka loss. Det fanns så mycket roligt för barn, även för de minsta i Leonards ålder. Det var så roligt att få se glädjen genom hans ögon. Vi har haft en toppendag. TUSEN TACK UIP Sweden. Vilken dag <3

Taggad liten på en heldag

Kompisarna Stella och Leonard


Jag och Bernard på shoppingrunda

medans Leonard och mamma Livia kikade på filmen   Dags för MAT. Vi alla var så hungriga  <3  Så fin brunchrestaurang och godisbuffé!! Lösgodis

ååå så gott Min vän 🙂 Sedan blev det lek i Game Zone   

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *