En helg i Värmland väntar

Hej älskade nu!
Nu är vi alldeles strax framme i Värmland. Äntligen. Vi åker till Karlstad och hoppar av där. Mamma kommer och hämtar oss med bilen för att sedan ta oss till Arvika. Tågförbindelsen just nu är verkligen inget att hurra för.. Men så är det!
Idag har det varit fullt upp. Verkligen en riktig stressdag. Men som tur är har man världens bästa svärföräldrar som ställde upp. Dem är så guld! Jag började dagen med ett besök hos min tandläkaren (igen). Idag fick jag en ståltråd i övre och under tandraden. Detta ska hålla mina tänder på plats livet ut. Ni har jag haft tråden i ett par timmar och än så länge stör den mig inte. Hoppas det fortsätter så.

Ha nu en underbar helg. Nu ska vi strax kila av tåget !
Stor kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *