Arvikas årliga marknad

Då var den gjord, Arvikas årliga marknad 2022. Hela gänget är verkligen ”hemma” hos mamma denna helg så det är fullt hus. Bokstavligt talat, men så mysigt! I morse gav vi oss alla ut på marknaden redan kl 08 på morgonen. Vi ville kort sagt undvika trängsel och det gjorde vi till en början. Vädret var också med oss, mot alla odds. Vi köpte det gamla vanliga som ”man gör” på marknader som nötter, ost, ulltofflor, ulltröja och så klart en massa annat. Det var trevligt. Vi hann även med en fika tillsammans innan det blev på tok för mycket människor.

Nu är vi hemma hos mamma och lämnar av påsar, äter lite lunch och vilar benen. Det är ju tradition att äta kolsoppa under denna helg och det har vi gjort. I mängder. Traditioner är ju bara så mysigt tycker jag. Nu ska jag visa er lite bilder från dagen i Arvika.

Vår lille gubbe var så taggad på marknad i morse Innan stormen Leonard fick en Greta gris som hand valde ut Mysfika. Pauser ör viktiga både för dem små och oss vuxnaMinstingen lillaVi köpte MÄNGDER ost 🙂 mammas älskling <3 Vila benen litesyskonen med barnvagn Älskling med favorithunden Japp, jag köpte en sån fin målning

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *