Bloggflöde

En helt vanlig vardag

Hej finisar!
Hur mår ni? Jag mår bara bra efter en hektisk start på veckan. Efter att jag stängt igen datorn på kontoret gick jag till fältan där jag hade tid för ögonbryn på Rapide. Jag blev i vanlig ordning så så nöjd. Mina små blonda fjun har fått både färg och form. Äntligen! När jag var klar här traskade jag vidare till Headspot för att boka tid hos bästa frisören för tvätt och löning av mitt svall. Som jag sagt så är detta en grej jag unnar mig då jag har något otroligt jobbigt och svårformat hår. Varför inte underlätta för sig i en stressig vardag och värld?
Nu är jag hemma och ska strax kika på Idol. Kollar ni i år? Om ja, vilken är er favorit? Hade varit kul att veta 🙂
Så här har min måndag sett ut:

 lunch med en underbar kollega på kommendören <3 Denna falafel-sallad var magisk. Bland den godaste falafeln jag ätit. Bra betyg med andra ord 🙂

Så nöjd med mina naglar jag gjorde förra veckan. Hoppade in på ett ställe på linnégatan <3 Så naturligt och fräscht.

 

Blir ompysslad på Rapide i fältöversten 🙂

 När jag kom hem traskade jag iväg till posten för att hämta en höstig beställning från Bubbleroom. Så mycket fint hos dem nu 🙂

  Handlade även med mig lite goda grejer från min lokala lilla butikVäl hemma hittade jag sasha lekandes med denna myssocka. Vart har han hittat den?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *