Bloggflöde

Monday morning

God morgon mina hjärtegull <3
Både jag och Sasha vaknade av att regnet piskade mot fönstret. Först trodde jag att någon vill in, men det var bara jag som var yrvaken 🙂 Är lagom trött idag med andra ord. Välkommen du gråa och fullspäckade måndag, jag gillar dig ändå.
Efter kontoret idag ska jag äntligen få mina ögonbryn fixade på Rapide. De har varit så fullbokade och knappt haft några passande tider, men nu så. Ingen är lyckligare än jag. Sedan mitt första besök hos dem var jag fast. Tjejerna skapar magi med mina små ögonbryn.
Det var allt jag hade att säga denna stressiga morgon. Är det något ni vill att jag tar upp här i bloggen? I så fall är det bara att slänga iväg en kommentar 🙂
Ha nu en grym start på veckan.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *